Ajándék éves előfizetés A Szív jezsuita magazinra

Leírás

Ajándék, amely az egész évre szól: Lepje meg önmagát, vásároljon szeretteinek, ajándékozzon ismerőseinek éves előfizetést A SZÍV jezsuita magazinra!

Ha nem tudnának személyesen találkozni, az előfizetésről szóló ajándékkártyák és az újságok kérhetők közvetlenül a megajándékozott címére is. Az ajándék előfizetés része egy ajándékkártya és egy éves előfizetés. Az előfizetés kérhető bármelyik hónaptól kezdve.

Kérjük az adatok pontosításához, töltsék ki a következő kérdőívet: https://forms.gle/2jVJMesW36rFq3We9 , majd folytassák a vásárlást itt a honlapon a kosárba teszem gomb megnyomásával. A kosárnál pedig a szállítási címet is pontosan kitölteni az ajándékozott címére. Köszönjük!


A SZÍV újságot az első világháború kellős közepén alapította Bíró Ferenc SJ, és még a frontokra is kiküldték, hogy vigasztalást nyújtson az ott szolgáló katonáknak. Folyamatosan megjelent azokban az évtizedekben, amikor Magyarországon hivatalosan nem működhettek a jezsuiták, s a rendszerváltozást követően a hazatelepült szerkesztőség körül születtek meg először a Jezsuita Könyvek, majd a Jezsuita Kiadó. A SZÍV több mint száz éve mer forrás lenni az igényes (és nem csak) katolikus olvasók számára. Szerzői és szerkesztői hisznek abban, hogy a lapnak van mondanivalója – középpontjában mindig a Szent Ignác-i lelkiséggel, de nyitottan más teológiai, filozófiai, pszichológiai, tudományos és művészeti megközelítésekre.

A SZÍV az utolsó évtizedben lelkiségi, kulturális és önismereti magazinként, gazdag képanyaggal, 68–92 oldalon jelenik meg, főszerkesztője Horváth Árpád SJ, felelős szerkesztője Tornya Erika RSCJ. Az évszakokra, illetve az egyházi évre reflektáló lapszámok az adott alapgondolatot a Szentírás, a jezsuita spiritualitás, a mentálhigiéné, a tudomány és a művészetek oldaláról járják körbe. A magazin időről időre kitekint egy-egy társadalmi kérdésre, illetve a globális színtérre, rendszeresek a jezsuiták történetét feldolgozó írások, a címlapon pedig jellemzően a magyar egyház vagy a kulturális élet meghatározó alakjai szerepelnek.

A tíz lapszámra vonatkozó (a kezdete tetszőlegesen kiválasztható) éves előfizetés most 15000 forintért vásárolható meg a Jezsuita Kiadó webshopjában. Az előfizetés mellé jár egy kedves ajándékkártya – amennyiben meglepetésnek szánja, de nem tudna a megajándékozottal személyesen találkozni, az újságokhoz hasonlóan a kártya is kérhető közvetlenül a megajándékozott címére.

Bővebben

Érdekelhetnek még…