AHOL OTTHON VAGY – könyvbemutató

Blog

2017.11.24.

Mustó Péter SJ és Hári Ildikó SSND 2017. december 6-án, szerdán 19:00 órai kezdéssel mutatja be legújabb könyvét a Párbeszéd Házában

„Amikor lélekből döntünk, belső biztonságból fakad a felismerés: igen, ez a feladatom, ezt kell tennem. Akkor is, ha nincs garancia a sikerre, ha el kell hagyni a biztonságos, kudarcmentes komfortzónát. Akkor is, ha félünk. Megkísért minket, hogy kerüljük a kockázatot. Ha kihátrálunk azokból a helyzetekből, ahol az élet szolgálatába venne minket, veszítünk. És mások is veszítenek. Legalábbis valami nem valósul meg, nem bontakozik ki abból, aminek ott és akkor lehetősége nyílt.”

Könybemutató

 

Szeretettel hívjuk és várjuk Mustó Péter és Hári Ildikó legújabb – AHOL OTTHON VAGY című – könyvének bemutatójára

 

Időpont: 2017. december 6. 19 óra
Helyszín: Párbeszéd Háza, Pázmány Péter-terem
1085 Budapest, Horánszky u. 20.

Belső szabadságod titka

 

A Teremtő megadta a lehetőséget, hogy éljek. Ez sosem volt kétséges számomra. Az élet akarta, hogy legyek. Istenre ráhagyatkozhatok. Ez a létben való elfogadottságot jelenti számomra. Szabad lennem. Isten akarja a létemet. A jelenlétben biztonságérzetem van. Nem mintha minden a kedvem szerint történne. Isten nem kímél meg minden rossztól. De nem kételkedem abban, hogy ő jobban tudja, mint én, hogy mi történik velem. Hogy mi mire jó. Nem félek tőle.

Rá tudom bízni magam.

Otthon vagyok.