Segíts A SZÍV magazin népszerűsítésében!

Blog

2018.08.06.

A nyári szerkesztőségi rendrakások és portörlések közepette, bele-belelapoztam A SZÍV régi számaiba is. A lap kanadai korszakának egyik számában érdekes reklámra bukkantam. Megosztva ezt a szerkesztőség többi munkatársával, elhatároztuk, hogy nemcsak újra lehozzuk a reklámot kuriózum gyanánt, hanem ötven év múltával újra meghívjuk olvasóinkat, hogy segítsenek a lap ajánlásában. Tegyünk egy próbát! 


Hol lehet megvásárolni A SZÍV-et? Összeállítottunk egy térképet, ahol jelölve vannak azok az újságosstandok, plébániák, és könyvesboltok, ahol elérhető a lapunk. Ha nem látod a térképen a te plébániádat, de szívesen látnád ott is kedvenc magazinodat, köszönettel fogadjuk, ha a plébános atya figyelmébe ajánlod lapunkat.

A személyes ajánlás a legjobb reklám

– ezt ötven éve is tudták.

Örömmel postázunk erre a célra ajándékpéldányokat, amelyeket a plébános atyának és a plébániai közösségnek tudsz ajándékozni. Kérjük, jelezd szándékodat az [email protected] címen!

Természetesen annak is örülünk, ha egy-két ismerősöd figyelmébe ajánlod a magazint. Ez esetben is szívesen küldünk egy-egy példányt, amit elajándékozhatsz nekik!

Tegyük együtt a legolvasottabb katolikus magazinná A SZÍV-et!

Jelentkezem!