Bakonybélben csendes hétköznap van. A völgyben megül a köd, és csapdába ejti a kályhákban égő fa félreismerhetetlen szagát. A Szent Mauríciusz Monostorban készül az ebéd: karfiolkrémleves, párolt lencse, virsli és cékla. Beszélgetés közben minden hétköznapi téma hasonlóképp gazdagodik, ahogyan a nem igazán különlegesnek hangzó cékla készül: János testvér szójaszószt, római köményt, kevés rumot és sok gyömbért is tesz a mélyvörös szeletek mellé. Tovább olvasom „A református szerzetes”

Kikapcsolódás (is) kell nekünk
Hogyan viszonyulunk a nyárhoz?

Közös küldetésben
Interjú Arturo Sosa SJ általános elöljáróval

Egyesült erővel
Hogyan működik a kaposvári Plébániai Unió?

Mindig Isten szándékát követve
Interjú Dyekiss Virággal

„Mindenkinek a hivatása szívügyem”
Nagy Bálint SJ osztotta meg velünk hivatásgondozói tapasztalatait

Alázattal és bátran eggyé lenni
Vértesaljai László SJ reflexiója az új pápáról

Saját hangon
Találkozás Gubik Petrával

Mi vagyunk a rózsák
A rózsa szimbolikája
Barta István