Emmer László
Végh Dániel

Élet a látvány hátterében

Emmer László a legfoglalkoztatottabb hazai fotográfusok egyike, felesége, Somogyvári Dóra keresett sminkes. Tízéves a kisfiuk, húsz éve házasok, harminc éve alkotnak egy párt, és ha csak tehetik, együtt dolgoznak. Családi és szakmai harmóniájuk receptje mellett a karácsonyi asztalukra kerülő menüről is megkérdeztük őket. Bővebben „Élet a látvány hátterében” »

Megosztás

Mit jelent számodra a várakozás?

Nyolc ember, nyolc különböző szempont. A népszerű budapesti „Jezsuita Nyolcas” szentmise nevét kölcsönző rovatunkban ugyanarról kérdezünk nyolc jezsuitát, akik eltérő helyzetük, gyökereik, látásmódjuk miatt másként közelíthetnek meg egy-egy témát. Az első kör adventhez kötődik: kinek mit jelent a várakozás, vagy akár az ebből fakadó türelem, bizalom?
Bővebben „Mit jelent számodra a várakozás?” »

Megosztás
Mindenkinek jár a család
Szigeti László

Családba ölelt gyermekek

Ritkán kerül szóba, hogy milyen pozitív vonások jellemzik korunkat. Inkább a hibákat, a negatív folyamatokat, veszélyeket szokták sorolni a jelen kritikusai. Pedig lelki egészségünknek is jót tesz, ha nem hagyjuk említés nélkül mindazt, aminek méltán örülhetünk. Bővebben „Családba ölelt gyermekek” »

Megosztás