Adventi könyvbemutató és vásár

December 5-én, kedden 30%-os kedvezménnyel és téli finomságokkal várjuk minden kedves olvasónkat!

December 5-én, kedden este szerzőink és a szerkesztőink mutatják be év végi könyvújdonságainkat. Harminc százalékos kedvezménnyel és téli finomságokkal várjuk kedves olvasóinkat a palotanegyedi Krisztus Király plébánián!

A 17.30-kor kezdődő könyvbemutató programja és részvetői:

Krimivel folytatódik Úton című irodalmi sorozatunk! Kollarits A. Christie (Kollarits Krisztina) első regényéről Horváth Árpád SJ főszerkesztő kérdezi a szerzőt.

Kereszténység, migráció és a nemzetközi tér, különösen Afrika és a Közel-Kelet aktuális kérdéseit körüljáró tanulmánykötetéről Solymári Dániel nemzetközi kapcsolatok szakértővel Szigeti László szerkesztő beszélget.

Több mint ötven év után jelent meg új életrajz a legnépszerűbb jezsuita szentről. Vendégünk a könyv borítóján szereplő festmény alkotója, Alejandro Labajos SJ.

További újdonságaink – köztük Adventi kalendáriumunk, Hofher Józsefné Krenn Borbála Amire még emlékszem címmel megjelent visszaemlékezése, A SZÍV jezsuita magazin aznap megjelenő december–januári duplaszáma, valamint minden, 2023-ban és 2022-ben megjelent könyvünk egységesen 30% kedvezménnyel vásárolható meg adventi könyvbemutatónk kapcsán (készpénzes és bankkártyás fizetés is lehetséges).

A könyvvásár már délután 16.00 órától várja az érdeklődőket a Krisztus Király Plébánia udvarában, ahol a könyvek mellé forró italokat, valamint édes és sós finomságokat is kínálunk.

Közvetlenül a könyvbemutatót megelőzően, 17.00 órától a Krisztus Király plébánia kápolnájában szentmisét mutat be a Jezsuita Kiadóért Horváth Árpád SJ, melyre szintén szeretettel hívjuk és várjuk barátainkat.

 

Jezsuita Kiadó adventi könyvbemutató és vásár
2023. december 5. (kedd)
Kapunyitás: 16.00, szentmise: 17.00, könyvbemutató: 17.30
Belső-józsefvárosi Krisztus Király Plébánia
(1088 Budapest, Reviczky u. 9.)

 

Megosztás