Ajándék, amely egész évre szól

Lepje meg szeretteit A SZÍV előfizetéssel!

Lepje meg önmagát, vásároljon szeretteinek, ajándékozzon ismerőseinek éves előfizetést A SZÍV jezsuita magazinra!

A SZÍV újságot az első világháború kellős közepén alapította Bíró Ferenc SJ, és még a frontokra is kiküldték, hogy vigasztalást nyújtson az ott szolgáló katonáknak. Folyamatosan megjelent azokban az évtizedekben, amikor Magyarországon hivatalosan nem működhettek a jezsuiták, s a rendszerváltozást követően a hazatelepült szerkesztőség körül születtek meg először a Jezsuita Könyvek, majd a Jezsuita Kiadó. A SZÍV több mint száz éve mer forrás lenni az igényes (és nem csak) katolikus olvasók számára. Szerzői és szerkesztői hisznek abban, hogy a lapnak van mondanivalója – középpontjában mindig a Szent Ignác-i lelkiséggel, de nyitottan más teológiai, filozófiai, pszichológiai, tudományos és művészeti megközelítésekre.

A SZÍV az utolsó évtizedben lelkiségi, kulturális és önismereti magazinként, gazdag képanyaggal, 64–92 oldalon jelenik meg, főszerkesztője Horváth Árpád SJ, felelős szerkesztője Tornya Erika RSCJ. Az évszakokra, illetve az egyházi évre reflektáló lapszámok az adott alapgondolatot a Szentírás, a jezsuita spiritualitás, a mentálhigiéné, a tudomány és a művészetek oldaláról járják körbe. A magazin időről időre kitekint egy-egy társadalmi kérdésre, illetve a globális színtérre, rendszeresek a jezsuiták történetét feldolgozó írások, a címlapon pedig jellemzően a magyar egyház vagy a kulturális élet meghatározó alakjai szerepelnek.

Az éves előfizetés mellé jár egy kedves ajándékkártya – amennyiben meglepetésnek szánja, de nem tudna a megajándékozottal személyesen találkozni, az újságokhoz hasonlóan a kártya is kérhető közvetlenül a megajándékozott címére. A megrendelés erre/az alábbi linkre kattintva indítható.

Megosztás