Adventi és karácsonyi ajánlatunk

Válogasson újdonságaink és akciós könyveink között!

Engedje meg, hogy figyelmébe ajánljuk kiadónk adventi kiadványait: egy új, színezős és beszélgetős kalendáriumot, valamint Dyekiss Virág adventi foglalkoztatóját és karácsonyváró ötletgyűjteményes könyvét. Karácsonyi ajándéknak pedig legfrissebb könyveinket: köztük egy krimit, Hofher József SJ édesanyjának kordokumentumként és drámai fordulatokban gazdag családtörténetként is remek visszaemlékezéseit, valamint egy tanulmánykötetet, illetve Xavéri Szent Ferenc életrajzát, és Úton című irodalmi sorozatunkban megjelent regényeket ajánljuk. (A könyvek részletes leírását és mintaoldalait az alábbi képekre kattintva találja meg.)

Amennyiben az ajánlott könyvekből 10.000 Ft feletti értékben vásárol, 20% kedvezményt biztosítunk A SZÍV jezsuita magazin éves előfizetési díjából. A magazin előfizetést – akár ajándékba – ide kattintva vásárolhatja meg, a kedvezményt a termék kosárba helyezését követően, a karacsony-10-20 kuponkód megadásával érvényesítheti.

Szeretnénk továbbá tájékoztatni, hogy a legkésőbb december 13-án, hétfőn leadott rendeléseket tudjuk karácsonyig teljesíteni.

Bízunk benne, hogy Ön is talál szeretteinek való ajándékot adventi és karácsonyi ajánlataink között, vagy ide kattintva elérhető teljes könyvkínálatunkban.

Megosztás