Adventi ajánlatunk kisgyermekes családok számára

Dyekiss Virág könyveit kínáljuk kedvezménnyel

Kedves szülők, nagyszülők, keresztszülők és ajándékötlet-keresők!

Ha óvodás, illetve iskoláskorú gyermekek számára keresnek meglepetést tartalmas családi időtöltéshez, Dyekiss Virág néprajztudós és nagycsaládos édesanya könyveit ajánljuk szíves figyelmükbe.  Mindhárom kiadvány meseszép illusztrációit Meszleny Anna grafikusművész készítette, s mindhárom megvásárolható országszerte a nagyobb könyvesboltokban, és persze webshopunkban is, az alábbi linkeket követve. Megköszönjük, ha tőlünk rendel – ezzel is a Jezsuita Kiadót támogatja!

Az ádventi estékre, szentkarácsony ünnepére készülve az Árad a fény című könyvünket kínáljuk. Ez a kötet számos tanáccsal ad fogódzót az adventi és a karácsonyi idő szép és nehéz pillanataihoz. A karácsony lényegére irányítja a figyelmünket, sorai elvezetnek minket a saját ünnepünkhöz, s közben gazdag ötlettárat találhatunk benne a közös tervezgetéstől a naptárkészítésen át a karácsonyfa díszítéséig.

Ha ezt a könyvet már ismerik és szeretik, vagy csak szeretnének mellé egy kis gyerekkézbe valót, akkor a Jessze fája című adventi foglalkoztató és naptár a következő javaslatunk. A Magyarországon kevésbé ismert, mély jelentéstartalmú kalendárium minden napra egy-egy új szimbólumot kínál, és minden szimbólum mögött egy ószövetségi történet vagy Jézusra vonatkozó előkép jelenik meg. A csomagban található 27+1 db kártya hátoldalain megtaláljuk az adott szimbólumhoz tartozó szentírási részt, mellé elmélkedési javaslatot, illetve egy kis kreatív ötletet, melynek segítségével játékosan hangolhatjuk a gyerekeket is a közelgő ünnep gazdag lelki tartalmára.

Ha pedig Loyolai Szent Ignác megtéréséről olvasnának egy jó mesét, és szívesen mélyednének el a gyerkőcökkel közösen a jezsuita rendalapító vitézi és lelki tetteiben, akkor A tűz embere lesz az önök könyve. A már ismerős közvetlenséggel és kreativitással ezúttal a jezsuita rend alapítójának ötszáz éves örökségéhez segít közelebb kerülni, kidolgozott ötleteket hozva az óvodás, kisiskolás és kamasz gyermekek számára, közöttük egy imakilenceddel, amely játékos ismerkedésre hív Szent Ignác történetével.

Megosztás